Поносна сам на своје ученике

Кад мука дође и некога снађе, сви знамо да је веома тешко. Покушавамо да изађемо из проблема, али када мука снађе некога кога знате, покушате да помогнете. Нина је једна примерна двојчица у свему: учењу, понашању, спортиста, другарица… Сада јој је потребна помоћ свих нас. Свако треба да јој помогне на свој начин како би победила болест и живот наставила као пример другима како треба да се боримо са тешкоћма.

Моји ученици су данас, 23. маја, у суботу када није наставни дан, дошли у своју школу и на свој начин помогли да се што више новца сакупи ЗА НИНУ. Можда нису све школске лекције најбоље савладали, али сигурно јесу једну научили, а то је као се помаже другарици у невољи. Ова животна лекција треба да им буде путоказ у даљем животу. Покушавајући да акцију прошире и сами су се изненадили реакцијом пролазника који су различито реаговали на њихову активност. Родитељи су подржали акцију, а наставници су само следили своје ученике.

У експанзији црних хроника у нашим медијима, ово је био позитиван пример да још нисмо морално потонули и да има будућности. Само треба овој деци отворити врата да могу да развију своје таленте, да несебично помажу и најважније да уживају у томе шта раде.

Хвала свим ученицима који су данашњи дан  живели DSC05541 DSC05544 DSC05550 DSC05566 DSC05558DSC05574DSC05582DSC05600 DSC05623DSC05628DSC05644

DSC05641 DSC05635ЗА НИНУ!

Оставите коментар

Објављено под Uncategorized

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s